Σχετικά με εμάς

Η Mastiqua.gr είναι μία εταιρεία που ανήκει στην SRC Mον.I.K.E 

Προσφέρει το ομώνυμο προϊόν της Mastiqua της Consepts LTD σε γυάλινη διακοσμητική φιάλη των 330ml. Το προϊόν απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου εστίασης, ξενοδοχείου και καφετέριας αλλά και σε βιολογικά καταστήματα, χώρους ομορφιάς και ευεξίας καθώς και φαρμακεία. Επίσης μπορούν να το προμηθευτούν μεμονωμένα ιδιώτες για προσωπική κατανάλωση αποσκοπώντας στη ανακούφιση μέσω της ερυγής αλλά και αντιμετώπισης διάφορων στομαχικών διαταραχών..κ.λπ.

Η στελέχωση της εταιρείας μας, από έμπειρο και ικανό προσωπικό με πολύχρονη πείρα εγγυώνται την υψηλή και άμεση παράδοση των προϊόντων μας ανά την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Γνωρίζουμε ότι ο καινοτόμος παράγοντας του Mastiqua.gr συμβάλλει ενεργά στην περαιτέρω διάδοση του συγκεκριμένου Ανθρακούχου μη αλκοολούχου ποτού χωρίς ζάχαρη. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μετά το πέρας ενδελεχών ερευνών ως προς την αποτελεσματικότητά του, προτείνει τρόπους κατανάλωσης που να οδηγούν στην δημιουργία (είτε αυτόνομα είτε εν μέσω συνεργιών) υγιούς υπεραξίας. Υπεραξίας που σκοπό έχει τον υγιεί οργανισμό με κατεύθυνση -κυρίως-  από μέσα και μετά προς τα έξω..!! Αυτά τα παραπάνω -πιστέψτε μας- στο σύνολό τους αποτελούν  και το βασικό μας μέλημα.

Εμπειρίες πελατών

“Δεν το αλλάζω !”

Mastiqua is a must!

“Το μόνο προϊόν που μου έλυσε το πρόβλημα με τις στοματικές διαταραχές!”

Mast IQ ua!

Back_Left.jpg